Відома співачка Оля Полякова записала чергове відеозвернення до українців, яке опублікувала на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram. У ньому знаменитість розповіла про віру в свій народ і єдність, яка здатна перемогти російських окупантів.

Полякова зазначила, що бути людиною, це означає мати віру. Віру в Бога, себе, свій народ, дружбу або любов. Кожен з нас вибирає ту віру, яка його підтримує і рятує.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

"Сьогодні нас українців об'єднує одна віра, яка з кожним днем переростає у впевненість. Це віра в єдність усіх українців. Розв'язавши війну московський карлик не вірив, що ми на таке здатні. Він не вірив, що ми маємо право самі розпоряджатися своїм майбутнім. Але наша віра, перемагає його невір'я. Тому що скільки б у нього не було танків і бомб путін завжди залишиться дрібним, а український народ - великим", - зазначила Полякова.

Оля Полякова вважає, що бути людиною - мати віру, а путінська росія нелюдська. Адже ті, хто бомбить пологовий будинок або розстрілює людей, які біжать від війни, точно не мають ніякої віри.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

"Я не просто вірю, я знаю, слідом за темною ніччю завжди приходить світанок, і він буде українським. У цієї Росії немає майбутнього, а в України - є. У нас все попереду. Слава Україні", - підсумував вона.

Нагадавши, Андрій Данилко пояснив значення маркування на російській техніці-окупантам дорога одна: "Z" - це Дупа"

Раніше Знай писав, не витримав навіть поліграф: зірка "ДизельШоу" Вікторія Булітко присоромила Лаврова за брехню про ситуацію в Україні

Також Знай повідомляв, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу