У мережі розмістили інформація, в якій йдеться про знаменитого сценариста, телеведучого, актора, артиста і гумориста Івана Угранта. З'явилися відомості про те, що він разом зі своєю сім'єю покинув територію рф.

Відповідний пост продемонстрували в Telegram-каналі "Новини України"

Це вже не перший випадок, коли зірки російського шоу-бізнесу тікають з росії. Алла Пугачова, Максим Галкін, Замфіра також покинули територію рф, засудивши війну з Україною.

Вже все більше і більше людей з росії починають розуміти, що насправді відбувається. Іван Ургант також дозрів, взяв свою сім'ю і їхав з росії. Є відомості про те, що він відправився в Ізраїль зі своєю дружиною і дітьми.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Телеведучий Іван Ургант покинув Росію, пише Baza. Кілька днів тому він виїхав за межі РФ разом з усією своєю сім'єю – двома дочками і дружиною. Імовірно, зараз Ургант знаходиться в Ізраїлі", - підписана публікація в соціальній мережі.

Лідер росії робить все можливе, щоб захопити Україну, проте він нічого не отримає, так як президент України і ЗСУ не збираються віддавати ні міліметра своєї землі.

Українці - мирний і гордий народ, однак, коли ворог заходить на нашу землю, про мирних українців можна забути, так як кожен окупант буде знищений.

Нагадаємо, що Потап, не стримуючи емоцій, звернувся до жителів України.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Володимир Зеленський повідомив про стратегічну перемогу на окупантом.