Ектор Хіменес-Браво-зірка українського "МастерШеф", будучи суддею проекту протягом багатьох років.

Він є головною особою кулінарного шоу, з ним нарівні Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський. І зараз, поки Україна успішно обороняється, Ектор знаходиться поза нашою країною. Як виявилося, за кілька днів до війни він поїхав до Колумбії, у відпустку до мами, плануючи провести з нею час протягом одного місяця. Однак ситуація різко змінилася, він вилетів до Польщі, щоб максимально допомагати українським біженцям.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram

"Спочатку я не міг у це повірити. Думаю як і ви. Після чого, вся Україна, весь світ згуртувалися. Ми допомагали чим могли, наші кухарі готували їсти, доставляли поліції, військовим, тер.обороні, але цього не достатньо. Я прилетів до Варшави. Тут вже 1,5 млн українців і їм усім потрібна допомога. Працюю відразу з декількома організаціями. Я з вами. Кожен повинен робити, що може для перемоги. Поки наші герої захищають наш будинок - я буду допомагати в тилу", - пише Ектор в публікації.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Під кінець він заявив, що вже скоріше хоче повернутися в Україну, щоб відбудовувати, підкресливши, нашу країну. І заявивши, що вона буде найбільш швидкозростаючою і процвітаючою в усьому світі.

Нагадаємо, українець втратив через війну сина, дочку, дружину і собаку: потрапили під обстріл під час евакуації

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Синельников з "Орла і Решки", який опинився в оточенні в Бучі, вийшов на зв'язок: "Зустріч з ворогом віч-на-віч"

Знай.ua писав, поліція і тероборона зловили під Сумами 29 окупантів: запевняли, що просто заблукали