"Ах, Одеса, перлина...": Джаред Лето поспілкувався з українцем по відео зв'язку. Навіть заспівав легендарну пісню

Ні для кого не секрет, що всі зарубіжні зірки і знаменитості підтримують Україну всілякими способами. Цього разу популярний артист Джаред Лето вирішив поспілкуватися зі звичайним українцем по відеозв'язку. Після того, як актор дізнався, що його співрозмовник перебувати в Одесі, Джаред заспівав відому пісню.

Джаред Лето. Фото: Film.ru
Джаред Лето. Фото: Film.ru
Джаред Лето. Фото: Film.ru

"Це злочин": російський пілот виступив проти війни з Україною

Командир літака російської авіакомпанії "Победа" негативно висловився про війну рф проти України і закликав співгромадян до дій. Про свою позицію пілот оголосив пасажирам по гучномовцю після закінчення польоту.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Командир літака висловлюється про війну з Україною. Скріншот
Командир літака висловлюється про війну з Україною. Скріншот

Зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво не зміг відсиджуватися осторонь, ставши на захист України: "Буду в тилу"

Ектор Хіменес-Браво - зірка українського "МастерШеф", будучи суддею проекту протягом багатьох років. І зараз, поки Україна успішно обороняється, Ектор знаходиться поза нашою країною. Як виявилося, за кілька днів до війни він поїхав до Колумбії, у відпустку до мами, плануючи провести з нею час протягом одного місяця. Однак ситуація різко змінилася, він вилетів до Польщі, щоб максимально допомагати українським біженцям.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram

Російська журналістка в шоці, куди поділися її податки на армію: "Тільки курей красти здатні"

Російська журналістка Божена Ринська розчарувалася в силі російської армії і емоційно висловилася при цьому приводу. Слів цьому росіянка не підбирала. На своїй сторінці в Facebook журналістка зазначила, що все життя вона платить податки, але не може відчути себе в безпеці. І все через слабку армію.

Техніка російської армії. Фото: Facebook
Техніка російської армії. Фото: Facebook
\

"Піз**рікі, хлопці": Настя Івлєєва оригінально попрощалася з Instagram

Після того, як Meta дозволила в своїх соцмережах залишати погрози і заклики до насильства щодо російських військових, Роскомнадзор закликав визнати компанію екстремістською організацією. Як наслідок, з 14 березня Instagram буде не доступний в Росії. Перед блокуванням платформи багато зірок вирішили попрощатися зі своїми шанувальниками. Відома блогерка і екс-ведуча програми "Орел і Решка" Настя Івлєєва зробила це у своїй неповторній манері.

Івлєєва, Instagram
Івлєєва, Instagram