Відома російська телеведуча і актриса Анфіса Чехова, яка підтримує режим Путіна, попрощалася з соціальною мережею Instagram і своїм минулим життям.

Незабаром Роскомнадзор відключить соціальну мережу Instagram в росії, тому багато знаменитостей і блогерів вирішили з нею попрощатися, до них приєдналася і Анфіса Чехова.

Російська знаменитість попрощалася не тільки з соціальною мережею, але і з минулим життям. Чехова зазначила, що в таких умовах зможуть вижити тільки ті, хто вміє пристосовуватися.

Анфіса Чехова, фото з instagram
Анфіса Чехова, фото з instagram

" Я завела Instagram, коли народила свого сина. Стало бути в травні моєму Instagram виповниться 10 років🙈 але, можливо він до цього часу не доживе😬 однак, як слід відгорювавши по його смерті, ми адаптуємося і почнемо спілкуватися один з одним в інших соц мережах. Протягом усіх 10 років я вкладала в свій блог душу. Він став хронікою мого життя. Я завела стільки друзів! Я написала стільки віршів!!! Якби не ви, мої читачі, я б навряд чи писала вірші!!!На сторінках Instagram ми створювали свою реальність і відчували Свободу! Свободу бути собою", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чехова закликала росіян не сумувати, адже вони поки що можуть користуватися такими соціальними мережами, як у ВКонтакте і Телеграм.

"Трибуну, з якої ми віщали, закривають. Але ніхто не зможе змусити нас замовкнути! Закриваючи одні двері, ми відкриваємо інші! Я пережила дефолт 98-го, розвал СРСР, і всі наступні кризи і дефолти! І можу сказати, що нічим не зломиш людину, яка любить життя, людей, цей світ і себе!",- підсумувала вона.

Нагадавши, 42-річна Анфіса Чехова побешкетувала в ліжку: "Затр*хана вусмерть". Телеведуча показала спокусливий кадр

Раніше Знай писав, Анфіса Чехова обманювала фанатів, коли важила 100 кілограм: чесні фото не для людей зі слабкими нервами

Також Знай повідомляв, Анфіса Чехова змусила коханого лизати їй:"зовсім неадекватна". Чехова збентежила фанатів новим відео