Олексій Потапенко - один з провідних представників українського шоу-бізнесу, який всі 17 років війни з Росією закликає громадськість не мовчати, діяти і підкріплювати жителів РФ правдивою інформацією про те, що зараз відбувається в нашій країні.

Іноді чоловік може грати на межі або ж з усією справедливістю висміювати ті чи інші події, що відбуваються в Росії. Наприклад, як багато хто з вас знають - звідти йдуть багато світових брендів (якісь на час, якісь назавжди - це все неважливо)... важливо лише те, як поводяться росіяни, коли це відбувається. Наприклад, у зв'язку із закриттям Mcdonald's, вони не придумали нічого кращого, окрім як стояти у величезних чергах за останніми бургерами і сирними соусами.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Але крайньою точкою стало те, що там в досить швидкі терміни закривають неугодні влади соціальні мережі. Так вже сталося з Twitter, Facebook і тепер черга дійшла до Instagram-призупинення його роботи відбудеться 14 березня. І через це з'явилися сльози багатьох користувачів, блогерів, а також прощання з аудиторією. Тобто, люди не хочуть відстоювати свої потреби, в тому ж Instagram - "Ні, ми не хочемо, щоб ви блокували цю соцмережу", вони слухняно готуються до її закриття.

"Шкода вже ніхто не побачить...", - пише Потап під чергові сльози однієї такої російської блогерки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, головне за день, 12 березня: Лорак і Лободу присоромили, Зеленський назвав плани Путіна, а Арестович сказав, коли скінчиться війна

Як повідомляв "Знай.ua", Олексій Тригубенко з "Холостячки" взявся допомагати українцям з евакуацією: "Потрібно тільки паливо"

Знай.ua писав, що живе в Гостомелі росіянка різко висловилася про війну, яку розв'язала РФ: "Таких сволот ще не бачила"