Росіянка, яка живе в Гостомелі, різко висловилася про війну, яку розв'язала рф: "Таких сволот ще не бачила"

Про бомбардування армії росії висловилася і одна з місцевих мешканок-Наталя. Виявилося, що вона родом з росії, проте тривалий час вже живе в Україні.

Вона зізналася, що завжди мріяла повернутися на батьківщину, проте не очікувала, що росія оголосить війну Україні і почне вбивати мирних людей і руйнувати їхні будинки. Жінка зазначила, що нікого не просила її ні від чого рятувати.

Наталя, скріншот з відео
Наталя, скріншот з відео

Переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха різко відгукнулася про Лободу і Лорак: "зрадили свою державу"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оксана Муха в інтерв'ю Ростиславу Калацінському висловилася про співачку Світлану Лободу, яка через кілька днів після того, як Росія напала на Україну записала відео. У ньому співачка розповіла, що багато її рідних зараз знаходяться в Києві, і вона не може їх звідти забрати. Оксана Муха також зазначила, що всі хто роками їздив працювати в росію після того, як рф анексувала Крим і окупувала Донбас, причетні до того, що зараз відбувається.

Оксана Муха / скріншот з відео
Оксана Муха / скріншот з відео

Володимир Зеленський розповів про плани путіна взяти Київ і вперше назвав число загиблих українських військових: "Вони не повірять"

Президент України Володимир Зеленський 12 березня 2022 року поспілкувався з журналістами. В ході розмови він вперше озвучив військові втрати України у війні з рф, а також розповів, чому путін ніколи не захопить нашу землю.

Володимир Зеленський, скріншот
Володимир Зеленський, скріншот

Депутат Сергій Хлань попередив Херсон про провокацію орків рф, які хочуть влаштувати "референдум": "Увійдіть в історію не зрадниками"

Окупанти готують "референдум" про створення "Херсонської Народної Республіки".

Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань. За його словами, окупанти вже обдзвонюють місцевих депутатів, з метою схилити на свій бік, і допомогти в організації "референдуму"

"У Херсонській області готують референдум щодо створення ХНР. Окупанти телефонують депутатам Херсонської обласної ради з питанням Чи готові ми співпрацювати з ними. Категорично відмовився..."

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань
Депутат Херсонської облради Сергій Хлань

Олексій Арестович розповів, коли закінчиться активна фаза війни в Україні: "вони безглузді, резерви поляжуть"

Окупанти спробують ще раз перейти в наступ, але зараз вони на паузі, адже під Києвом вони фактично розгромлені і стали в оборону, намагаючись втекти невеликими підрозділами.

"Вони спробують кинути резерви на ті напрямки, на яких у них успіх намітився. Це безумовно буде зона ООС, десь під Маріуполем, можливо буде Харківщина, може Київщина. Але оскільки вони "безглузді", ці резерви поляжуть"– - повідомив Арестович.

Олексій Арестович, фото: Офіс президента
Олексій Арестович, фото: Офіс президента