Українська співачка Тіна Кароль дала інтерв'ю російському телеканалу»Настоящее время". Виконавиця виступила в прямому ефірі російського телеканалу зі зверненням до росіян-тих, хто досі не вірить в реальність російської агресії проти мирних жителів України.

Вона закликала росіян виступити проти злочинного путінського режиму:

"Хочу сказати всім росіянам: Росія - не він, і він – не Росія. Багата країна перетворилася на ізгоя. Бомба в центрі Харкова-ця рана ніколи не заживе. Мої батьки зараз в Україні, втекли з Києва. Як колись бігла моя бабуся від нацистів. Стріляти в Бабин Яр знову-це подвійне вбивство. Це новий фашизм. Росіяни, не бійтеся, вас більше, ніж міліціонерів. Ми будемо тримати свою країну в своїх руках. І все одно перемога за нами", - заявила Кароль.

Сама співачка була змушена виїхати до Варшави. Початок війни застав її в жіночому монастирі, розташованому в Греції. Тіні вдалося оперативно повернутися в Україну, але незабаром їй довелося виїхати, оскільки вибух снаряда стався поруч з її будинком.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми в безпеці, відносній. Душа і серце – не в безпеці. Навіть наша психіка не в безпеці. Я дізналася про війну, будучи в монастирі. Я молилася в жіночому монастирі під Афоном... Крім фізичної війни, у нас ще йде інформаційна війна, за уми і голови. Нам доводиться доводити, що ми ні на кого не нападали, що ми люди мирні. Не треба нас захищати від нас. Ми люди вільні і нам не потрібні руйнування", - зазначила Кароль.

Нагадаємо, Андрій Данилко пояснив значення маркування на російській техніці-окупантам дорога одна: "Z" - це Дупа"

Раніше Знай писав, не витримав навіть поліграф: зірка "ДизельШоу" Вікторія Булітко присоромила Лаврова за брехню про ситуацію в Україні

Також Знай повідомляв, еодруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "школи" емоційно звернулася до росіян: "Може ви почнете боротися".