Британська футбольна команда "Вест Хем" виграла в "Астон Вілли" з рахунком 2:1 завдяки історичному голу півзахисника Андрія Ярмоленка.

Після забитого голу Андрій упав на коліна та закрив лице руками. Його вітав весь 70-тисячний стадіон. Фото розмістили на сторінці клубу "Вест Хем" у Twitter.

Після матчу Андрій не зміг висловити всієї вдячності до товаришів по команді, та до всього світу за підтримку, у інтерв'ю Андрій ледь стримував сльози:

Популярні новини зараз
Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

"Чесно кажучи, я не знаю, що сказати. Я такий емоційний і хочу подякувати своїм товаришам по команді, вболівальникам Вест Хема та всім британцям, тому що ми відчуваємо вашу підтримку".

"Для мене це було дуже емоційно, тому що ви знаєте ситуацію в моїй країні. Мені дуже важко у цей момент думати про футбол, бо щодня в моїй країні російська армія вбиває українців", - заявив футболіст.

Цікаво, що Андрій давно не забивав голи, це стало його першим голом з 2020 року, коли він забив у чемпіонаті Англії.

Ярмоленко жертвує величезні гроші для підтримки українській армії та на гуманітарні потреби.

Нагадаємо, раніше Олександр Роднянський нагадав про концтабори в "Л/ДНР".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Шевченко розплакався, розповідаючи про війну в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що футболіст Артем Мілевський розридався через напад росії на Україну.