Хейлі Бібер потрапила в лікарню з симптомами інсульту, був виявлений великий тром, але операції вдалося уникнути.

Дівчина раптово відчула себе погано, після чого потрапила до лікарні. У мозку дівчини фахівці виявили потік крові, але організм Хейлі впорався з ним самостійно і операційного втручання не знадобилося. Про це пише паблік у Instagram.

"Вранці я снідала з чоловіком, коли у мене почалися симптоми, які зазвичай супроводжували інсульт, і мене госпіталізували. Лікарі знайшли у мене в мозку невеликий тромб, який викликав нестачу кисню", - розповіла дівчина.

Також вона повідомила, що її організм виявився достатньо сильним, щоб впоратися з проблемою, і операційного втручання не знадобилося.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Цей момент став одним із найстрашніших у моєму житті. Зараз я вдома і зі мною все гаразд. Хочу подякувати всім лікарям та медсестрам, які дбали про мене!" — прокоментувала зірка.

Відомо, що нещодавно Джастін Бібер, перехворів на коронавірус, і її тромб лікарі пов'язують з перенесеним коронавірусом.

Нагадаємо, раніше Івлєєва з "Орел і Решка" відхрестилася від України і зайнялася проблемами росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Осадча благає про допомогу, дитину спробували вивезти човном.

Також "Знай.ua" писав, що Данилко звернувся до білорусів їхньою мовою і закликав не вірити підлому путіну.