Відома українська акторка Ольга Сумська показала, як постраждав Харків від російських окупантів. Це схоже не на" порятунок", а на геноцид.

Нові stories з'явилися на офіційному акаунті жінки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. За допомогою даної платформи вона доносить правду про війну в Україні, а також допомагає волонтерам і армії.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Цього разу вона показала, яка обстановка зараз панує в Харкові. Цілі квартали зруйновані, немає людей. Автомобілі підірвані, а будівлі руйнуються на очах.

"Харків. Вул. Мироносицька. Фільм жахів " - підписаний ролик Ольгою Сумською.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Руйнування дійсно колосальні, і найбільше в цій ситуації шкода звичайних громадян, які залишилися без будинку, і можливо постраждали від російської агресії.

Варто відзначити, що в результаті авіаудару стався вибух в житловому будинку, як заявили в ДСНС України.

"Щойно був зруйнований ще один об'єкт, це цивільний об'єкт, житловий будинок у центральній частині міста Харкова. Майже повністю зруйнований. Зараз там вже працюють рятувальники, наші комунальники, щоб розбирати завали. Ситуація напружена, але ми не здаємося і здаватися не збираємося", – зазначив мер міста Ігор Терехов.

Інформація про жеортвах і постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, що Джамала чуттєво заспівала гімн України в Литві: продовжує збирати кошти для ЗСУ

Раніше повідомлялося, що ЗСУ знищили 4 літаки, 3 вертольоти російських агресорів і підійшли з тилу

Також, Євген Рибчинський обіцяє нагороду за голову Кадирова