Популярна українська артистка, актриса, зірка гумористичного шоу "Дизель Шоу" Вікторія Булітко у терміновому порядку звернулася до жителів України та влади. Вона благає допомогти Маріуполю, який перебуває під обстрілом ракет ворога.

Відповідний пост Вікторія Булітко оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Будь ласка!!!!! Врятуйте # Маріуполь ..... Місто, яке в оточенні. Потрібна допомога, потрібна армія! БУДЬ ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ !!!! @alexey.arestovich @zelenskiy_official @gordondmytro .... #войнавукраїні #війна #УКРАЇНА", - підписала публікацію українська артистка.

Численні фоловери артистки не змогли пройти повз і вирішили залишити свої думки у вигляді коментарів під відео.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Вікторія Булітко. Фото: Youtube
Вікторія Булітко. Фото: Youtube

"Божого захисту, Вам! Тримайтеся!", "Булиточка, це війна. На війні завжди біль, страждання, смерті, несправедливість, кров, відчай. Нам оголосили цю війну, не ми. Генштаб знає про Маріку. І роблять все можливе. На жаль це не можна вирішити просто одним бажанням. Потрібно чекати і вірити", "що ти голосиш?! Армія потрібна всім! В Чернігові така ж ситуація! Його теж зносять!!! Не сиди в інсті, а йди і допомагай! Всі медійні люди чимось то зайняті! Навіть Астаф'єва вареники ліпить! А що корисного ти робиш?!", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Вікторії Булітко в Instagram
Коментарі на пост Вікторії Булітко в Instagram

Коментарі на пост Вікторії Булітко в Instagram
Коментарі на пост Вікторії Булітко в Instagram

Нагадаємо, що російський пілот заявив, що він проти війни з Україною.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Оля Полякова розповіла, чому Україна виграє війну.