На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української артистки, гумористки, зірки творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторії Булітко, з'явилася нова публікація, присвячена війні України проти російських загарбників.

Вона поділилася відеороликом, в якому житель Казахстану розмірковує про те, що відбувається.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

"Громадяни Російської Федерації, які після введення всіх цих санкцій вирішили чомусь переїхати в Казахстан! Я хочу вам сказати: ви мовчали, коли бомбили українські міста, коли гинули мирні жінки, діти і люди похилого віку. Російські міста не бомблять, тому я не бачу сенсу вам тікати з вашої Північної Кореї. Ви є співучасниками агресії-вашим мовчанням, вашим "путін, введи війська!». Тому ви хочете стати у нас тут п'ятою колоною, сепаратистами, які, переїхавши в Казахстан, будуть завтра кричати "путін, введи війська!" Тому вам тут не раді. Вам тут не місце. Не купуйте квитки в Казахстан. Вас тут ніхто не чекає!», - каже чоловік на відео.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дуже красиво сказано. Правильно", "їм ніде не раді», "Відразу видно виховання і розумна людина, спасибі, що мудро міркуєте", - пишуть в коментарях до відеоролика.

Нагадаємо, раніше переможець "Голос країни" Роман Сасанчин згадав слова Скрябіна про війну.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Комаровський відповів на істерику РФ навколо "бактеріологічної зброї" в Україні.

Також " Знай.ua " писав, що Тарас Тополя з "антитіл" зарядив українців на перемогу словами Тараса Шевченка.