Білоруський актор і учасник проекту "Дизель Шоу" Євген Сморигін, який вже давно проживає в Україні, розповів як напад Росії на Україну згуртував людей.

На своїй сторінці в Instagram він звернувся до тих, хто напав на Україну.

"Ви знаєте, у вас немає жодних шансів. Завдяки вам українці настільки об'єдналися в один кулак. Всі люди, які колись сварилися, лаялися, не розмовляли, все це стерто було в один момент. Всі люди об'єдналися в одне ціле".

Євген зі сльозами на очах розповів випадок, що стався з ним в черзі за хлібом, ведиь зараз перебої, і продукті привозять нечасто.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Вчора привезли хліб. Сказали по три буханки в одні руки. Я стояв у черзі з дружиною. Купили хліб, але прийшли ще люди, а хліб скінчився. Вони запитують, А ми не встигли? Да? І всі почали ділитися хлібом. "Звичайно візьміть, візьміть". Всі залишилися з однією буханкою, але віддали, поділилися".

Те ж саме, за словами Сморигіна відбувається в чатах. Люди пропонують свою допомогу, підтримку, безплатно, готові розділити останнє.

"Ви не уявляєте цей стимул, цей дух об'єднання. Я не очікував, що буде саме так. Це приголомшлива нація, приголомшлива країна. Ні у якого ворога не буде жодного шансу їх перемогти. Це великі люди", - заявив Сморигін.

Нагадаємо, раніше Ілон Маск зважився на серйозну "зарубу" заради України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко благає про допомогу.

Також "Знай.ua" писав, що Тарас Тополя поділився бойовим настроєм на 19-й день війни.