Російська блогерка, яка стала відомою через участь у програмі "Орел та Решка" спробувала виправдатися через свою "ніяку" позицію щодо війни в Україні.

Нагадаємо, спочатку вона підтримала українців, і навіть назвала війну війною. Засудила дії влади, але це все на що вистачило блогерку. Надалі на своєму аккаунті в Instagram Івлєєва продовжила вести свій звичайний контент, пори те, що багато хто звертався до неї, підтримати Україну.

Адже у Івлєєвої майже 20 млн шанувальників. Вона могла б вплинути на свою аудиторію, показуючи правду.

Виправдовуючи свою ницу позицію, блогерка написала: "Вибачте, що я не можу всім догодити всім народам, усім країнам, містам, ситуаціям, ментальностям, рішенням, обставинам, сім'ям, людям настроям і т.д. Я не можу, я у себе одна, у мене є мій вибір, моє життя, моя сім'я, моє здоров'я.
Я не можу і не буду жертвувати собою в ім'я чогось чи когось. Я роблю і приймаю рішення в рамках того, що можу і чи що не нашкодить моїй сім'ї, мої діяльності, моєму життю. Це все. Спасибі та простіть, і мені шкода, за те, що я обираю себе, мене мені себе теж шкода".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Позиція Насті Івлєєвої зрозуміла, вона в себе вдома, її ніхто не чіпає, не вбивають її дітей, і вона нічим не буде жертвувати заради "когось".

Нагадаємо, раніше російські військові обстріляли будинок Ігоря Кондратюка під Києвом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Довбик продав легендарну футболку з Євро-2020 на аукціоні, 100 тисяч гривень українській армії.

Також "Знай.ua" писав, що Христина Решетник показала наслідки обстрілів у Києві, моментами опускаються руки.