Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетника, Христина вирішила висловитися про останні обстріли в Києві, які сталися вночі. Сотні людей залишилися без будинку.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно зараз жінка ділиться своїми думками про війну, а також допомагає волонтерам і ЗСУ.

Цього разу вона показала кадри з Києва, в якому вона проживає разом з чоловіком і трьома синами. Російські окупанти в черговий раз перейшли всі кордони, і розстріляли житловий будинок на вулиці Богатирській.

"Знищувати і руйнувати все на своєму шляху. Тепер уже ясно, що росіянам не по зубах Україна, тому просто потрібно руйнувати-руйнувати і ще раз руйнувати. Сьогодні ракета потрапила в Києві в будівлю на Богатирській. Загиблі, стільки сімей позбулося житла. Потім удар по Нивках, Рівненській телевежі, по Житомирській обл" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Далі Христина Решетник зазначила, що іноді на неї настає напад паніки, і їй здається, що це не закінчиться вже ніколи, однак, потім їй трапляються в Інтернеті ролики, які надихають.

Окупанти розбомбили житловий будинок у Києві
Окупанти розбомбили житловий будинок у Києві

На них вона бачить, як наші бійці ЗСУ відвойовують наші території. Бачить як волонтери працюють не покладаючи рук, а також як всі українці об'єднуються заради спільної справи. Після цього Христина розуміє, що нас не зможе ніхто подолати, і Україна непереможна.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Ксенія Мішина показала, як до неї "пристав" друг Путіна Олександр Лукашенко

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова показала сміливих і зворушливих українських захисників

Також, в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка допомагає українцям у пошуках зниклих безвісти, з'явилося нове повідомлення.