KALUSH Orchestra зможе взяти участь у конкурсі Євробачення

На офіційній сторінці Eurovision Ukraine - Євробачення Україна у Facebook з'явилися новини про те, чи зможе гурт KALUSH Orchestra виступити на конкурсі в Італії.

"Наша сильна і неймовірна держава таки візьме участь на Євробаченні 2022! Не зважаючи на бойові дії, гурт KALUSH Orchestra запише свій виступ у безпечному місці, який буде відправлено організаторам пісенного конкурсу, а у разі нашої перемоги над окупантами до травня, то наша делегація відправиться до Італії і заспіває наживо на всю Європу!", - йдеться у повідомленні.

Цього року "Євробачення" відбудеться в італійському Турині. Дата проведення фіналу пісенного конкурсу – 14 травня. До участі у "Євробаченні-2022" не допустять росію. Таке рішення було ухвалено оргкомітетом після нападу росії на Україну.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Прогнози букмекерів на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2022 оновилися. Український гурт Kalush Orchestra зміцнив позиції на першому місці, склавши розрив із другим місцем у 15%.

За словами українського гурту, зараз пріоритети змістилися. Насамперед важливо зараз, щоб усі були здорові та вижили у цій війні, а також – перемогти ворога.

"Крім того, гадаю, що у пісенному конкурсі "Євробачення-2022" ми маємо зайняти перше місце та показати ще раз усьому світові, що українці не лише сильна, а й талановита нація", - прокоментував виступ на Євробаченні 2022 лідер Kalush.

Нагадаємо, раніше Джамала чуттєво заспівала гімн України в Литві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Руслана підняла жовто-синій прапор і закликала світ підтримати українців.

Також "Знай.ua" писав, що Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ