Українці продовжують відважно боротися із російськими загарбниками. Не тільки воїни ЗСУ, а й звичайні громадяни відважно воюють за свою свободу і незалежність.

Відома телеведуча Алла Мазур на своїй сторінці в Instagram опублікувала відео акції протесту, яка пройшла в понеділок, 14 березня, в окупованому Бердянську, що на Запоріжжі.

На відео видно, як понад сотня мирних жителів міста ідуть вулицями Бердянська. У руках вони тримають лише українські прапори і одноголосно викрикують - «Раша, домой!»

Мітинг у Бердянську. Скріншот

Алла Мазур не перестає дивуватися сміливості і відданості українського народу:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Відважний Бердянськ не здається! Тисячі людей, незважаючи на небезпеку, вийшли на мітинг проти російських окупантів. Пора збирати їм манатки і валити звідси. Бо спокою цим оркам на нашій землі не буде», - пише телеведуча.

У коментарях під публікацією підписники Алли Мазур захоплюються патріотизмом жителів Бердянська та бажають їм сили. Одне з повідомлень залишила жителька окупованого міста з ніком svetlana_boldyreva15. Вона зазначила, що місцеві кожного дня ходять на мітинги, щоб не дати можливості окупантам вивісити російські прапори:

«Ми ходимо кожен день на мітинги, і розуміємо, що, якщо хоч один день не прийдемо, не дай боже з'являться прапори рашистів "асвабадителей"».

Нагадаємо, що відома доля мера Мелітополя Івана Федорова, якого російські військові взяли в полон.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що Андрій Бедняков з "Орла і Решки" показав страшні кадри рідного Маріуполя.