Відомий ведучий "Орла і Решки" Андрій Бедняков, розповів, як боляче бачити зруйнованим своє рідне місто.

У своєму Instagram Андрій Бедняков помістив фото центру Маріуполя, який розгромили "орки". Ведучий написав, що для нього Маріуполь - рідне місто, що пахне морем, кукурудзою і батьками.

"Зараз моє місто пахне горем, стражданням і сльозами, які принесли великі брехливі "визволителі".

Андрій написав, що окупанти обстрілюють місто, в якому у нього живе багато друзів і мама, з якою немає зв'язку. Він згадав, як в одному з ледь впізнаваних обрисів був клуб, в якому подавали смачні рапани, а поруч - він з хлопцями грав на приставці в ігри.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Понад 90% мого міста говорить російською. І ось ТАК "визволителі" звільняють російськомовних. Ось вона справжня їх захист. Поки вас не було у нас-місто жило мирно і прекрасно. Але як тільки ви переступили кордон-трапилася катастрофа. І так скрізь, куди ви приходите", - звернувся до російських окупантів ведучий.

Він розсказав, що вірить, що обов'язково зустрінеться зі своєю сім'єю, друзями. А "визволителям" порадив забиратися геть, адже жодне місто не піддасться.

"Визволителі", ви х*й зломите Маріуполь, знайте це! А так само Харків, Миколаїв, Бердянськ, Мелітополь, Волноваху та інші міста України! Я молюся за те, щоб люди були цілі.
А так само за те, щоб наші воїни були сильні", - написав Бідняков.

А також пообіцяв, що всі, хто підтримує війну, тим хто з літерою Z на аватарці заявив, що ніколи не перевзується, і "ХЕР ви переможете!"

Нагадаємо, раніше Артем Довбик продав легендарну футболку з Євро-2020 на аукціоні та пожертвував їх для ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергія Жадана номінували на Нобелівську премію з літератури.

Також "Знай.ua" писав, що біатлоністка Анастасія Меркушина стала частиною ЗСУ.