Колишня дружина відомого артиста Дзідзьо, співачка Slavia привітала українців з минулим днем добровольця, а також показала свого хорошого товариша.

Новий пост був опублікований на сторінці жінки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно зараз вона публікує новини про війну, а також допомагає волонтерам і військовим.

Як відомо, 14 березня відзначався в Україні день добровольця, який цього року став у кілька разів особливішим для всіх громадян.

Це свято людей, які свідомо, за закликом серця стали на захист власної Батьківщини, її незалежності, суверенітету, а також територіальної цілісності.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"На фото мій друг, офіцер запасу Роман Кулик, який служив у ЗСУ на полігоні в Яворові. Вчора, в результаті ракетного удару Росії Роман був важко поранений, зараз в реанімації. Лікарі дістали два осколки, з легкого, і печінки. Сьогодні потрібно дістати третій. А це його військовий квиток, і Вервиця (дар і захист від дружини Наталі), які взяли частину одного з осколків ракети на себе.."- йдеться в повідомленні під постом.

Slavia,  фото з instagram
Slavia, фото з instagram

У такий складний для всіх час Slavia молиться за наших захисників, а також посилає свою жіночу енергію, підтримку, і любов.

Зараз найбільша цінність для країни - її воїни, і потрібно їх берегти.

Нагадаємо, що в Україні вже практично три тижні йде повномасштабна війна, яку почала Росія. Однак, по всій видимості, вони вже про це пошкодували, адже українська армія дає сильну відсіч окупантів, і всього було ліквідовано вже понад 12 тисяч ворожих воїнів. Також, кілька тисяч було взято в полон.

Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube
Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що Kalush Orchestra все ж виступлять на Євробаченні-2022, незважаючи на війну в Україні

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський продовжив воєнний стан в Україні: ще 30 днів, до якого числа

Також, у Росії військові все частіше пишуть рапорти про відмову їхати на війну в Україну.