Популярна українська телеведуча, журналістка і колишня модель Катя Осадча звернулася до українців і показала Маріуполь до війни з російськими агресорами.

Відповідний пост Катя Осадча розмістила у своєму акаунті в Instagram.

"Я отримую тисячі повідомлень з Маріуполя. Плачу від безсилля….. повірте, ми чуємо кожного, це жахлива, підступна війна і божевільні обстріли, що не дають можливості поки дістатися до людей. блокування гуманітарних вантажів, скасування зелених коридорів - ворог в нас жорстокий і безжальний. Маріуполь, ми не забуваємо про вас ні на хвилину тримайтеся, наші ЗСУ боряться за вас", - підписала публікацію знаменита українська телеведуча.

Крім цього, популярна журналістка заявила, що після перемоги у війні з росією, вона обов'язково приїде до Маріуполя.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Ми обов’язково побачимося, я ніколи не була в Маріуполі і після перемоги приїду до вас клеїти шпалери і білити стелі в новеньких будинках", - продовжила Катя Осадча.

Катя Осадча, фото з Instagram
Катя Осадча, фото з Instagram

Публіка, підписана на сторінку телеведучої, не змусила себе довго чекати і почала писати відгуки у вигляді коментарів.

"Матінко Божа візьми під свою ласкаву опіку всіх хто зараз страждає від рук окупанта!!! Маріуполь, низький уклін вам, за ваш героїзм!!!!", "Серце крається від болю скільки людей, скільки життів Боже, бережи Україну і кожне українське місто!", - пишуть коментарі юзери соцмережі.

Коментарі на пост Каті Осадчої в Instagram
Коментарі на пост Каті Осадчої в Instagram

Нагадаємо, що Джо Байден заявив, що буде ще більше допомагати у війні з Росією.