Відомий український дизайнер і модельєр Андре Тан розповів про те, як йому з командою вдається допомагати українцям в умовах війни. Більше 10 тисяч одиниць спеціального одягу.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік раніше публікував свої нові колекції, а також дала поради по стилю, але, зараз життя кардинально змінилася.

Андре Тан допомагає українським воїнам і волонтерам у складний час, в якому опинилися ми всі з вами.

За 2 тижні їм з командою вдалося пошити і віддати безкоштовно понад 10 тисяч одиниць одягу для військових. Робили вони це без вихідних і відпочинку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Без вихідних, без перепочинку! Кожен день десятки наших бджілок по всій країні працюють для того, щоб забезпечити нашу непереможну армію необхідним одягом і захистом!"- йдеться в повідомленні під постом.

Андре Тан, фото з Instagram
Андре Тан, фото з Instagram

Що саме було зроблено:

💛 Спальні мішки 1500 шт;

💙 Флісові кофти 3500 шт;

💛 Штани 1000 шт;

💙 Жилети 1600 шт;

💛 Розвантаження 300 шт;

💙 Нижня білизна 1200 шт;

💛 Плащ-намети 200 шт;

💙 Балаклава 1000 шт.

Також, завдяки простим українцям було закуплено кілометри тканини і фурнітури, однак, зупинятися не потрібно, тому команда Андре Тана продовжить робити те, що може допомогти, а можливо навіть врятувати життя співгромадянам.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

У ролику чоловік зазначив, що як тільки все закінчиться, він повернеться до своєї основної роботи, і буде шити вишукані наряди, але, поки що тільки ось так.

Нагадаємо, що Марія Бурмака поділилася піснею, що стала народною і важливою для українців зараз: придумала ще студенткою

Раніше повідомлялося, що не залишать Україну саму: Джо Байден обіцяє ще більше допомагати у війні з Росією

Також, в відділення "Укрпошти" на Донеччині прилетів Російський снаряд, в компанії пообіцяли помститися