Відома українська співачка Оля Полякова показала, як живуть діти в умовах війни і показала, як їх намагаються розважити і відвернути від того, що відбувається. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Оля Полякова зазначила, що українські діти вже другий тиждень змушені жити в бомбосховищах, адже російські військові нещадно бомблять міста, знищуючи будинки.

Скрін instagram
Скрін instagram

Так, співачка показала, як живуть діти в одному з притулків у Києві. За її словами дітей регулярно намагаються розважити аніматори, танцюючи, малюючи і просто розмовляючи з ними.

"Як так сталося, що ось це діти війни. Наш колектив відвідав один із притулків у Києві. Діти живуть тут вже не один тиждень", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше Знай писав, "терміново потрібна допомога!": Віктор Павлік заявив, що легендарний український композитор Ігор Поклад пропав зі зв'язку. Ігор Поклад і його дружина в поганому стані не можуть вийти на зв'язок.

Також ми писали, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами. У місті немає опалення і його продовжують бомбардувати.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.