Українська співачка Анастасія Приходько на двадцятий день повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України ще раз нагадала громадянам про патріотизм Володимира Зеленського.

У сторіс свого Instagram артистка процитувала слова радника глави ОПУ Олексія Арестовича про гаранта, сказані під час інтерв'ю Дмитру Гордону.

Як зазначив Арестович, ще в перші дні війни Володимиру Зеленському пропонували евакуюватися з Києва. На цьому наполягали і західні партнери, і його особиста охорона. Однак тоді глава України категорично відмовився. Його не зупинили навіть попередження про те, що ворожий десант може висадитися прямо в центрі столиці:

«Тому що, коли був десант біля Гостомеля, у нас була абсолютно точна інформація, що наступний десант сідає на Печерську. Зеленський сказав: "Я візьму в руки автомат і буду воювати, в чому проблема?"»,- згадує радник керівника ОП.

Анастасія Приходько цитує Олексія Арестовича. Скріншот

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Олексій Арестович також додав, що Володимир Зеленський наполягав на тому, щоб тему з евакуацією закрили назавжди. Президент не збирався їхати, навіть якби бомбили Офіс президента або висадили «десять десантів».

Олексій Арестович дав інтерв'ю Дмитру Гордону. Скріншот

Радник глави ОП запевнив, що спокій і драйв Володимира Зеленського в десять разів сильніший, ніж у самого Арестовича, якого за це останнім часом дуже хвалять.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прийняв закон про покарання за співпрацю з росією.

Читайте також, що Slavia показала, яку ціну платять українські військові захищаючи Батьківщину від росії.