Популярна українська виконавиця Alyona Alyona звернулася до українців і закликала бути єдиними в цей непростий час і не свариться. Своє звернення зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Alyona Alyona закликала українців не свариться в цей складний час, особливо через те, хто якою мовою розмовляє. Вона зазначила, що якщо людина щиро любить Україну, то неважливо якою мовою вона розмовляє.

alyona alyona. Фото: скріншот youtube
alyona alyona. Фото: скріншот youtube

"Йо народ. Хочу всім сказати, що зараз для всіх нас настав дійсно дуже непростий час і я дуже дуже сильно хочу вас всіх закликати, щоб ми з вами не сварилися. Тому, що є люди, які розмовляють українською мовою давно. Є люди, які перейшли на українську мову, а є люди, які пробують, намагаються або ще розмовляють російською мовою. І це теж - окей. Якщо вони щиро люблять Україну, то нічого не заважає їм розмовляти так як зручно. Перейдуть, всьому свій час", - сказала співачка.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Виконавиця зазначила, що сила українців в єдності.

"Народ, давайте не сваритися. Ми велика і непереможна країна, а наша сила в нашій єдності!",- написала вона.

Раніше Знай писав, Тіна Кароль кілька років тому викликала фурор на стадіоні, а зараз його зруйнували окупанти: співала гімн України для футболістів.

Також ми писали, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами. У місті немає опалення і його продовжують бомбардувати.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.