Відомий український артист, Олександр Пономарьов показав твір одного зі школярів в Донецькій області. Вірить, що перемога трапиться зовсім скоро, а влітку збирається на відпочинок до Криму.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там зараз з'являються новини про війну, а також допомога для військових і волонтерів.

Цього разу чоловік поділився твором школяра з Сєвєродонецька. Він розповів, які перспективи в найближчому майбутньому в України. Всі вони позитивні.

На початку березня в школі їм задали написати твір на тему, Які у них плани на весну, і один з творів викликало особливий захват.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Спочатку ми виграємо війну, а потім Євробачення. Пізніше буде тепло, і ми всією країною поїдемо в Крим на море" - написано в зошиті дитини.

Дуже хочеться вірити, що так і буде, і незабаром в наше життя повернеться світ. Цілком можливо, що слова пророчі.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Радник глави офісу президента Олексій Арестович раніше зазначав, що ймовірний термін закінчення військових дій початок травня, можливо це трапиться навіть раніше. Початок травня-крайній термін. А ось Євробачення пройде в середині місяця, і букмекери вже пророкують перемогу нашим представникам Kalush Orchestra.

Поки що точно невідомо, чи зможуть вони відправитися в Турин, проте резервний виступ вже почали записувати під Львовом.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Що стосується Криму-питання досить складне, адже Російська Федерація відмовляється визнавати, що анексія була незаконною, і навряд чи це зробить найближчим часом, але, ми всі віримо, що незабаром ми всі будемо засмагати на пляжах Ялти, як раніше.

Нагадаємо, що Alyona Alyona застерегла українців від сварок-зараз не час

Раніше повідомлялося, що Наталія Могилевська спустилася в метро, щоб підтримати українців

Також, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією