Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча, як і багато українців почала допомагати під час війни Росії проти України. Зокрема, вона займається пошуком людей, які загубилися через воєнні дії.

На своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram Катя Осадча зізналася, що журналіст BBC написав цілу статтю про її діяльність та під час війни. Однак, вона наголосила, що до цього причетна не лише вона, а ще багато небайдужих людей.

Скріншот допису Каті Осадчої
Скріншот допису Каті Осадчої

Катя Осадча розповіла вона та ще 16 жінок разом з нею обробляють запити українців та шукають людей, які загубилися черех воєнні дії в Україні.

"Наш малий фронт. Наш жіночий загін по пошуку людей. Нас набагато більше, ніж на фото. 16 дівчат 24/7 обробляють запити. Кожній з вас, дівчата безмежно вдячна 🙏🏻Журналіст ВВС висвітлив історії людей, що шукають рідних через наш канал. Таких історій тисячі, всі щемливі, всі з надією на об’єднання. Ми зробимо максимум для цього", - зазначила вона.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього президент Володимир Зеленський запровадив в Україні воєнний стан.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще