В Україні вже 21-й день триває війна, розв'язана рф. У цей непростий час українці намагаються допомагати один одному і армії. Не залишилися осторонь і зірки, зокрема Аліна Гросу. Співачка показала, як війна змінила її життя. Ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в instagram.

Відома українська співачка Аліна Гросу долучилася до волонтерства в цей непростий час. Вона поділилася роликом в соцмережі і показала, що на кухні розливає в тарілки холодець.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

"Зараз не тільки холодець навчишся варити", - підписала ролик співачка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Аліна Гросу поділилася ще одним відео, на якому виймає з духовки ще блюдо.

"Руки чисті, чесне слово", - написала Гросу.

Раніше Знай писав, "терміново потрібна допомога!": Віктор Павлік заявив, що легендарний український композитор Ігор Поклад пропав зі зв'язку. Ігор Поклад і його дружина в поганому стані не можуть вийти на зв'язок.

Також ми писали, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами. У місті немає опалення і його продовжують бомбардувати.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.