Слідчий комітет рф порушив першу справу про "фейки" про дії армії росії на відомого блогера Вероніку Білоцерківську, яку більше знають, як блогера Belonika.

Живе жінка у Франції, на Лазурному березі, Белоніці "світить" 15 років. Про це сама блогерка сповістила на своєму Instagram.

У повідомленні, яке Ніка оприлюднила у блозі йдеться:

"У березні 2022 року Вероніка Білоцерківська в "Instagram" опублікувала ряд записів. Під виглядом правдивих повідомлень в них містилися заздалегідь неправдиві відомості про використання Збройних сил Російської Федерації для знищення міст і цивільного населення України, в тому числі дітей, в ході проведення спеціальної військової операції на території зазначеної держави".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Прокоментувала жінка це повідомлення так: "Ну що?! Перший пішов? Мене офіційно оголосили порядною людиною!"

У коментарях українці розмістили свої слова вдячності, а також підтримали блогерку. Однією з перших озвалися зірки українського шоубізу Оля Полякова, та Ліля Подкопаєва.

Полякова написала, що "Від імені всіх українців дякую тобі! І захищатиму!"

"Дякую за вашу сміливість, я дуже вірю, що ви будете під захистом Франції", "Ми ніколи не сумнівалися у Вашій порядності", "Це жах! Ніко, тримайтеся! І дякую за підтримку", "Таким пишатися можна! Ніка, Україно з Вами! З Вами Одеса", - написали шанувальники.

Нагадаємо, раніше лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук у Харкові потужно підтримав українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Цибульська підказала, як зберегти психіку дітей в укриттях

Також "Знай.ua" писав, що Лілія Ребрик слізно звернулася до українців на 21-й день протистояння з окупантами.