Відомий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук приїхав до Харкова аби у бомбосховищах підтримати українців, які потерпають від ворожих обстрілів.

Відповідними кадрами Святослав Вакарчук поділився на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Легендарний співак Святослав Вакарчук приїхав до Харкова, аби підтримати українців під час війни росії проти України. Там лідер гурті "Океан Ельзи" разом з мешканцями міста заспівав "Червону руту" в метро на Площі Конституції.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Всі затамувавши подих слухали Вакарчука та від душі підспівували йому легендарну пісню композитора Володимира Івасюка.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Скріншот допису Святослава Вакарчука
Скріншот допису Святослава Вакарчука

"Червона рута" Володимира Івасюка в метро у нашому спільному виконанні з харків'янами, які знайшли тут прихисток від щоденних обстрілів російської армії. 16.03.2022, місто Харків, Україна", - зазначив Святослав Вакарчук.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього президент Володимир Зеленський запровадив в Україні воєнний стан.

Нагадаємо, Тіна Кароль кілька років тому викликала фурор на стадіоні, а зараз його зруйнували окупанти: співала гімн України для футболістів. Як артистка виконувала гімн країни декілька років тому. Безтурботний час

Також Знай писав, учасники Євробачення підтримали українців своїм культовим хітом: "Ми переможці". Литовський колектив закликав світ підтримати Україну.

Раніше Знай повідомляв, Олександр Пономарьов показав залишки "русского міра" в Бучі: кинули танки і втекли. Виконавець показав, що залишає після себе "русский мір"