Російська актриса театру і кіно, дочка «заслуженого Д'артаньяна» Михайла Боярського Єлизавета Боярська поскаржилася на те, що на канікули не зможе повезти сина на відпочинок. В Instagram за життям і творчістю Лізи стежать більше мільйона шанувальників.

Єлизавета Боярська, фото: Instagram
Єлизавета Боярська, фото: Instagram

"Пару днів тому йшли з сином зі школи, розмовляли про канікули, він запитав мене, чи поїдемо ми куди-небудь влітку? Я спробувала пояснити, чому ні. Тоді він запитав мене "мам, а чому не можна просто жити?" Мудре питання дитини. Я не знайшлася що відповісти, розгубилася. Потім сформулювала, правда не вголос, "люди не вміють просто жити, так і не навчилися». Хоча ... перегорнула свою стрічку Інстаграмм і зрозуміла, що ось вона, - прекрасне, щасливе життя, з великою кількістю яскравих подій, подорожей, якихось простих, але важливих дрібниць, з обличчями улюблених людей», - написала Боярська.

Скрін, Instagram Ліза Боярська
Скрін, Instagram Ліза Боярська

Вона подякувала своїм читачам за увагу і запросила їх на свій канал в телеграмі – так як Instagram заблокували для росіян.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Я дякую вам, друзі, що весь цей час ви поруч зі мною. А далі, одному тільки Богу відомо, що буде далі. Молитися і допомагати тим, кому зараз гірше, ніж тобі. Миру нам усім і терпіння", - додала Боярська.

Нагадаємо, що Дмитро Нагієв оригінально закликав російських військових повернутися додому.

Раніше ми повідомляли, дочка Боярського благала про допомогу перед небезпечною хворобою.

Крім того, "Ви підтримуєте вбивства дітей": Потап відповів Ользі Бузовій після її звинувачення про необгрунтований хейт і хайп на війні.