Оля Полякова поділилася архівним роликом зі своєю колегою Наталією Могилевською. Знятий він був ще до всіх подій в Україні, артистки розважалися як могли.

Опублікований він був на сторінці Олі Полякової в соціальній мережі TikTok, активним користувачем якої вона була. Раніше регулярно можна було побачити розважальні контент, однак, зараз, після початку війни все кардинально змінилося.

@polyakova_olya

Сердечки и @nataliya_mogilevskaya в зрачках 🤩 #сердечкивзрачках

♬ Jenny (Hearteye Speed Mix) - Studio Killers

Ролик був знятий під популярний звук в даній соціальній мережі, а також з використанням спеціального фільтра, за допомогою якого зіниці стають у формі сердечка. Оля Полякова присвятила ці слова своїй колезі Наталії Могилевській, яка в цей момент перебувала поруч.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Сердечка і @nataliya_mogilevskaya у зіницях 🤩 " - йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Мій кульгавий узбееееек";

"Легендарна зачіска Олі";

"Там повинна бути МАША😅";

"Виглядайте СУПЕР!!! 💋💋💋👍";

"Красуня🥰".

Варто відзначити, що зараз їх життя кардинально змінилося, адже в Україну прийшла війна. Тепер в першу чергу стоїть питання про виживання. До слова, не так давно вона розповіла, як російські війська розстріляли 17-річну подругу її дочки.

"Їхала моїй Маші подруга. Дівчинка 17 років з мамою і 7-річною сестрою. У машині незатонованій, на якій було написано "Діти". Розстріляли матір, розстріляли дівчинку і потрапили поранили в плече ... залишилася семирічна дівчинка, ампутували руку " - каже артистка.

Нагадаємо, що брати Клички навіть не думають тікати з Києва: допомагають жителям столиці і зберігають спокій

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський окреслив "червоні лінії" на переговорах України і Росії

Також, Потап показав, як росіянам брешуть, вибудовуючи завод "на коліні", не стримався навіть Гриша Решетник