Під українську пісню співачки та героїні шоу «Холостячка» Злати Огнєвіч повністю пройшла церемонія знайомства з фіналістами французького етапу «Євробачення-2022». Відповідне відео опублікували в соцмережі «ТікТок» на сторінці muzvar_ua.

«У фіналі французького нацвідбору на Євробачення учасники вийшли під пісню Злати Огнєвіч Pray For Ukraine на знак підтримки», - йдеться у повідомленні.

У коментарях українці висловлюють свою подяку за підтримку у важкі часи нашим європейським партнерам.

@muzvar_ua

Під українську пісню повністю пройшла церемонія знайомства з фіналістами 🇺🇦 #muzvar #євробачення #eurovision2022 #eurovisionfrance

♬ PRAY FOR UKRAINE ZLATA OGNEVICH - Злата Огневич

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

«ЄС реально наша родина. Наш вибір ЄС, це правильне рішення», «Кожного разу, коли бачу такі відео, плачу. Боляче, що майже увесь Світ намагається підтримати нас, а сусіди, які називали себе братами, бажають смерті», - впевнені глядачі.

Інші вважають, що французи трохи перестаралися.

«Якось крінджово виглядає, якщо чесно. Дякую за підтримку, але пхати нас всюди... Навіть не знаю», - пишуть вони.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

«А чи є сенс проводити Євробачення, якщо все одно виграє Україна?», «Калуш може і не приїхати на євробачення, і цього буде достатньо для перемоги», - жартує дехто з цього приводу.

Нагадаємо, що Володимир Кличко об'єднався з художником, створивши 4 NFT.

Читайте також, що Чернігівські піротехніки показали, хто виїжджає з ними на найнебезпечніші завдання.

Крім того, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь захотіла собі кулемет через війну з росією: "Душа вимагає".