Незмінна ведуча проекту «Аферисти в сітях» і наречена колишнього віцепрем'єр-міністра Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь зізналася, чого просить її душа у непрості воєнні часи. Своїми думками зірка поділилася з шанувальниками у соцмережах.

У середу, 16 березна, в Instagram ведучої з’явилася нова світлина. На знімку Олена-Крістіна позує поруч зі своїм домашнім улюбленцем – французьким бульдогом Сарою.

Лебідь обіймає собаку, заплющивши очі,, а та у відповідь пригортається до господарки. Перед камерою телеведуча позує у домашньому образі – на її спортивній кофті навіть можна помітити сліди шерсті.

«Душа вимагає тиші. І маленького кулемета», - пише Олена-Крістіна Лебідь і додає до допису «ua». Якщо вірити геомітці, телеведуча зараз знаходиться в Києві.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У коментарях під публікацією шанувальники зірки побажали їй наснаги та мирного неба:

«Тримайтеся, Крістіночко! Білоруси з вами! Я так чекаю, коли все це закінчиться, молюся за ваше здоров'я і мрію, коли я знову побачу ваш угар з Олею в нових Аферистах!» - з надією пише користувачка yulchik_green.

«Так, хочеться тиші, весни, але найбільше хочеться побачити мир», - ділиться емоціями ccc280907.

«Тут маленький кулемет не підійде, краще побільше... І патронів побільше, щоб всіх окупантів вистачило», - радить elen_et_les_gars.

Нагадаємо, що Катя Осадча подякувала кожній українці, яка допомагає знайти зниклих під час війни.

Читайте також, що Тоня Матвієнко розповіла про особисту трагедію через війну.