Поп-сенсація Брітні Спірс зізналася, що всього два дні тому вона «плакала океанами» в Instagram, але тепер весь її обліковий запис зник, замінивши її повідомленням про помилку.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

40-річна співачка The Oops... I Did It Again зазвичай дуже активна в соціальних мережах, публікуючи неймовірні танцювальні відео і часто роздягаючись на радість шанувальникам.

Але тепер при будь-якій спробі зайти на сторінку просто з'являється повідомлення такого змісту: "Вибачте, ця сторінка недоступна. Можливо, посилання, на яке ви перейшли, не працює, або сторінка може бути видалена".

На щастя, обліковий запис Брітні в Твіттері все ще активний, але це не зупинило вболівальників від занепокоєння, особливо після того, як 15 березня вона опублікувала довге повідомлення своїй колишній сестрі Джеймі Лінн.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Шалені фанати вийшли в соціальні мережі, щоб опублікувати: "О, мій Бог, Instagram Брітні Спірс зник".

"Брітні Спірс деактивувала свій аккаунт в Instagram", - поскаржився інший.

Це сталося після того, як Брітні опублікувала приголомшливий знімок на платформі для обміну фотографіями, на якому вона в обтягуючому чорному платті, усіяному червоними сердечками, обговорює своє бажання мати більше дітей.

Однак останнє повідомлення Брітні в Твіттері адресовано її сестрі Джеймі Лінн, яка нещодавно розповіла в автобіографії про наслідки опікунства Брітні, від якого вона недавно була звільнена.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

У повідомленні Брітні звинуватила свою сестру в тому, що вона "вигадує" про неї, обурившись: "Те, що тато зробив зі мною, вони навіть не роблять цього з злочинцями... так що для вас сидіти, склавши руки, і вести себе абсолютно байдуже до того, що сталося для мене, чесно кажучи, безумство для мене!!"

Вона також стверджувала: "Їм знадобилися роки, щоб дати мені чашку кави... люди, які вбивали людей і перебувають у в'язниці або в камері смертників, можуть пити стільки кави, скільки хочуть... так якого біса моя власна сім'я ховала каву від мене?"