В соціальної мережі розмістили несподівану новину про легендарну співачку Брітні Спірс. Стало відомо, що вона хоче повернутися на велику сцену, щоб відновити кар'єру.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Після звільнення від опіки Брітні Спірс рішуче налаштована будувати свою кар'єру. Зірка не збирається закриватися вдома після заміжжя і, як кажуть джерела, не дозволить робити це своєму майбутньому чоловікові", - підписаний пост в соціальній мережі.

Всім добре відомо, що багатомільйонна аудиторія, яка ретельно стежить за кар'єрою зірки, з нетерпінням чекає свого кумира на великій сцені. Така новина досить сильно заінтригувала фанатів Брітні Спірс, які написали свої відгуки у вигляді коментарів. Однак шанувальники акцентували свою увагу на особистому житті артистки.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Брітні Спірс
Брітні Спірс

"Стільки років під гнітом батька і їх сімейства, думаю, все одно якийсь слід залишили на ній... Брітні, шукай помічника, чола, який буде з тобою і за тебе! Ідеально, коли чоловік або коханий, звичайно, але може ще хтось більш зрілий потрібен, а цей хлопець молодий начебто. Думаю, Брітні ще запалить на своєму новому Шоу!", "Скільки болю в її очах", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Мадонна запропонувала Брітні Спірс повторити з пристрасний поцілунок.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Брітні Спірс нагадала, як вона зламала ногу.