Відома українська співачка Ірина Федишин висловилася на адресу Ані Лорак, яка не визнала росію країною агресором і нічого не зробила, аби проінформувати своїх читачів з РФ і зупинити війну.

Про це Федишин поговорила в інтерв'ю Ростиславу Калацинському на його youtube-каналі.
Ірина Федишин зазначила, що повномасштабне вторгнення росії на територію України показала, хто є хто насправді. Саме під час війни видно, хто підтримує українців, а хто ні.

Ірина Федишин
Ірина Федишин

Федишин відмітила, що зараз Україну у війні з росіэю підтримує майже весь світ та багато всесвітньо відомих знаменитостей. Однак, деякі артисти, які роками виступали та жили у РФ вирішили утриматися від коментарів щодо цього.

"Це просто дно. Тобто, коли гинуть тисячі людей, коли вмирають безневинні діти, громадяни України, Ані Лорак вона ж громадянка України, і на це мовчати - я не розумію чому. Людське життя безцінне. Чим вона керується?", - зазначила Федишин.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

За понад 20 днів війни Ані Лорак оприлюднила всього два дописи, що стосуються цієї теми. У першому вона написала "Ні війні", однак не зазначила, що саме росія вторглася в Україну. А другий був присвячений біженцям, де вона закликала врятувати дітей та їх матерів, однак знову вона не окреслила, яка країна є агресором.

"Я не знаю, що на неї так діє. Чи на неї діє ця російська пропаганда? Вона дивиться постійно ті новини, живе стільки років у тій росії. Я не розумію, як можна так реагувати, мабуть, ця російська пропаганда так само виїла їй розум. Це дуже дивно. Для мене вона вже не українка", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, "будь проклятий "русский мир": Тоня Матвієнко розповіла про особисту трагедію через війну. Тоня Матвієнко молиться за Україну і мир

Раніше Знай писав, "любов врятує світ": Alyona Alyona показала, як пари одружуються і народжуються діти під час війни в Україні. Alyona Alyona змусила українців пустити сльозу

Також Знай повідомляв, Катя Осадча подякувала кожній українці, яка допомагає знайти зниклих під час війни: "Зробимо максимум"