З початком повномасштабного вторгнення рашистської армії багато українських сімей вимушені жити у постійному страху. Це торкнулося і звичайних українців, і відомих зірок, зокрема, родини співачки Тоні Матвієнко. Нещодавно артистка попрощалася з чоловіком Арсеном Мірзояном, який пішов у тероборону, а зараз скаржиться, що не може більше бачити своїх дітей наляканими.

На сторінці в Instagram Тоня Матвієнко поділилася своїм болем та болем тисяч українських матерів.

«Будь проклятий "Русский мир"!!! Горіти вам в аду за наше горе, за наших дітей, родин, за наші мрії, за нашу Україну!!!. Я не можу бачити перелякані очі моїх дітей, чути ночами скреготання зубів, від сирен і вибухів. Моя родина розділилася, тепер я сама і мої діти», - розповідає Тоня Матвієнко.

Співачка додає, що кожного ранку вона прокидається з надією почути, що настав мир. За словами Матвієнко, вона молиться за усіх українців і просить сил здолати «болючий жах сьогодення».

Свою публікацію Тоня Матвієнко доповнила фотографією двох дівчаток, які нагадують дітей співачки – Уляну і Ніну. На знімку діти сидять в електричці у теплому одязі і сплять.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що футболіст збірної України Андрій Ярмоленко допоміг розвідникам Чернігова.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна.