Дружина відомого українського коміка, актора студії "Квартал 95", Наталія Казаніна вирішила знову висловитися про війну в Україні. Втомилася щось доводити росіянам.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка раніше публікувала кадри зі своєю сім'єю, а зараз висвітлює правду про війну в Україні. Весь час вона люто боролася, але, втомилася.

Наталія Казаніна захищала, виправдовувала своїх колишніх співвітчизників, заступалася за студентів, артистів, туристів, особисто писала слова підтримки всім. Робила це з останніх сил, але, тепер все.

"Ті, кого я намагалася підбадьорити у важку хвилину, сама при цьому сидячи під бомбами, раптом почали відповідати мені такою одночасно несподіваною і передбачуваною вдячністю, що віра в російський розум різко почала пропадати... у вас що там, підручник з листування з українцями? Де ви берете ці набили оскому фрази про 8 років, про фашистів, про 91 рік, про тигра, якого смикають за вуса, про провокації, про скривджених росіян, про термін в 15 років, про ваш спокій, за яке ми зобов'язані розплатитися життями ... де? А головне, навіщо?" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вона втомилася твердити всім навколо, що її, як російську, що живе вже 20 років в Україні, жоден фашист не знайшов, і не шукав. У неї і сім'ї було мирне життя.

Дружина та син Степана Казаніна, instagram.com/kazaninstepurik
Дружина та син Степана Казаніна, instagram.com/kazaninstepurik

Через все, що відбувається Наталя ховає свій паспорт в червоній обкладинці глибше, і це змушує її соромитися своєї Батьківщини, а також земляків.

Степан Казанін, фото: Instagram
Степан Казанін, фото: Instagram

"Не ображайтеся, але ви зробили все можливе, щоб росіянин стало словом прозивним... синонімом брехні, страху і лицемірства... Так що не кажіть потім, що ви це не заслужили..." - підсумувала вона.

Нагадаємо, що на Сумщині російські окупанти виганяють людей з будинків і забирають їжу

Раніше повідомлялося, що заммера Орлов розповів, що залишилося від українського Маріуполя

Також, Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" показала справжнє обличчя "русского мира" в Україні