Вікторія Бекхем привітала кращу подругу Єву Лонгорію з 47-річчям, поділившись знімком, на якому модельєр відображена у своїй фірмовій позі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Вікторія Бекхем віддала милу данину поваги близькій подрузі Єві Лонгорії в солодкому пості на день народження разом з двома знімками.

Після переїзду Бекхемів в Лос-Анджелес в 2007 році Вікторія і Єва, якій 15 березня виповнилося 47 років, подружилися і стали нерозлучні.

Модельєр звернувся до своєї історії в Instagram, щоб опублікувати милий спогад, коли вона високо підняла ногу для своєї фірмової пози, в той час як Єва лежала на дивані позаду неї.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Єва Лонгорія і Вікторія Бекхем
Єва Лонгорія і Вікторія Бекхем

Коли Вікторія відвела погляд від камери, недбало поклавши руку на спину Єви, вони влаштували гламурну демонстрацію, позуючи для фотографії.

Вікторія продемонструвала свої шпильки в чорно-білому комбінезоні і чорних туфлях на шпильці, а Єва вибрала гарний бузковий наряд з золотими туфлями.

Колишня учасниця Spice Girls пожартувала і сказала: "Скільки текіли ми випили?!"

В іншому кадрі з минулого приголомшливий дует позував, коли Вікторія обійняла свою кращу подругу.

Єва Лонгорія і Вікторія Бекхем
Єва Лонгорія і Вікторія Бекхем

Вона підписала історію: "З днем народження, @evalongoria!! Я люблю тебе так сильно. Цілування"

Їх об'єднує такий тісний зв'язок-зірка "Відчайдушних домогосподарок" є хрещеною матір'ю 10-річної дочки Вікторії, Харпер, і Єва вибрала Вікторію для створення свого весільного плаття.

Нагадаємо, що сім'я Бекхемів зробила пожертву для України.