В Україні вже 14-й день йде війна, яку розпочала Росія. Багато хто підтримує українців як можуть, зокрема світові зірки. Так, до їх числа приєдналися Девід і Вікторія Бекхеми, які організували збір коштів на допомогу українцям, а також пожертвували значну суму. Про це пише telegram-канал "Культурна Пральня".

Десятки країн по всьому світу засуджують війну в Україні, яку наказав почати глава РФ Володимир Путін. Багато країн всіляко допомагають Україні, люди виходять на мітинги і висловлюють протест злочинним діям Кремля. Також українців підтримують знаменитості.

Девід Бекхем. Фото: скрін youtube
Девід Бекхем. Фото: скрін youtube

Так, до їх числа приєдналися Девід і Вікторія Бекхеми, які ініціювали збір коштів через фонд ЮНІСЕФ, щоб допомогти українським дітям і їх матерям. Зіркова пара пожертвувала на допомогу Україні 1,3 мільйона доларів і закликала всіх, хто має можливість приєднається і також перерахувати допомогу.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначається, що мінімальна сума пожертви становить 64 Євро. За ці гроші можна придбати дві аптечки з медикаментами.

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують в метро: "Не можу згадувати наші обійми". Співачка згадала, як ходила до людей в метро, щоб обмінятися підтримкою в цей важкий час.

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли: "Які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.