Відома спортивна журналістка Дар'я Савіна взяла інтерв'ю у дзюдоїстки Дар'ї Білодід. Там дівчина розповіла про події, які зараз відбуваються в Україні, і як вона це переживає.

Інтерв'ю відбувалося в онлайн форматі, за допомогою прямого ефіру в соціальній мережі Instagram. Тепер його може подивитися кожен, адже Даша Савіна його зберегла.

24 лютого спортсменка прокинулася о 6 ранку, як і багато хто. Всьому виною вибухи в Києві. У неї запитали, що вона зробила в першу чергу, і про що подумала.

"Я живу за містом останній рік, це в передмісті Києва, і я сплю. О п'ятій ранку мене підіймає мама, каже: "Даша, збирай речі, ми їдемо". У мене просто був шок, я не могла в це повірити до останнього. Тому що новини були ще за тиждень до цього, але ніхто в принципі серйозно до цього не ставився" - почала розповідь Дар'я Білодід.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дар'я Білодід, фото: Instagram
Дар'я Білодід, фото: Instagram

Вона за п'ять хвилин зібрала валізи, і вони сіли в машину. Поїхали в бік західної частини України.

"Наступи почалися з боку мого будинку, з боку де я живу, і було жахливо страшно. Я почала плакати" - продовжила спортсменка.

Хоч вони і виїхали о 5: 30 ранку, біля заправок була величезна кількість машин, а також поступово збиралася пробка на трасі.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

Дорога до Ужгорода зайняла приблизно 20 годин, і весь цей час вони переживали, так як в будь-який момент могла прилетіти бомба або ракета. Страх, що не доїдуть.

Нагадаємо, що Оля Полякова показала, що діється з її зіницями поруч з Наталією Могилевською

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський окреслив "червоні лінії" на переговорах України і Росії

Також, еКС-гравець "Динамо" Владислав Ващук з дітьми опинився в епіцентрі бомбардування