У Пуерто-Рико 16 березня відбувся конкурс краси «Міс світу-2021». Він був запланований на грудень минулого року, проте подію довелося відкласти через пандемію коронавірусу та хворобу одразу кількох учасниць.

Цього року переможницею обрали 23-річну Кароліну Білявську із Польщі. Стрічка першої віце-міс дісталася американці Шрі Сайні, другої віце-міс – учасниці з Кот-д’Івуару Олівії Яс.

Сама Кароліна Білявська народилася в польському місті Лодзь. Вона здобула вищу освіту і закінчила магістратуру в галузі управління.

Крім того, дівчина працює моделлю, захоплюється пірнанням з аквалангом та грою в теніс. Мрія Кароліни - стати мотиваційним спікером.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Крім того, переможниця конкурсу всіма силами підтримує Україну у війні з росією, і висловлює підтримку українцям. Свої думки з цього приводу вона публікує в Instagram.

«Наразі весь світ схвильований несправедливістю страждань України. Ми навіть не можемо уявити, що зараз відчувають ці люди. Тому ми робимо все можливе, щоб допомогти біженцям війни, які прибувають до Польщі. У перший день вторгнення наша нація негайно відреагувала та організувала все можливе, щоб подбати про всіх цих безневинних людей, які шукають безпеки. Я повинна визнати, що ніколи не була такою горда тим, що є полячкою», — пише Білявська.

Додамо, що українська конкурсантка Олександра Яремчук до Пуерто-Ріко не полетіла через війну. Вона залишилася в Україні. А представниця Росії відмовилася від участі ще до початку війни.

Нагадаємо, колишня "Міс Україна" Анастасія Ленна взялася за зброю, щоб протистояти армії Путіна: "За демократію і свободу".

Раніше повідомлялося, що голлівудський актор Джим Кері підтримав українців і засудив Путіна

Також, Віталій Кличко спростував фейк, який поширювали від його імені