Український гуморист, автор студії «Квартал 95» Валерій Жидков, який багато років працював пліч-о-пліч з українським президентом Володимиром Зеленським, присвятив короткий вірш війні в Україні.

Сьогодні, 17 березня, на особистій сторінці в Instagram артист виклав поезію, що складається всього з шести слів. У творі Жидкова немає жодного слова "війна", але все і так зрозуміло:

Молися всередині. Хто треба, той почує.

Крім крихітного твору, в публікації Валерій Жидков залишив також пояснення для підписників:

«Не знаю, як називаються такі вірші, але це типу вірш», - пише гуморист. Поруч з підписом до посту Валерій Жидков залишив кілька популярних гештегів - #славаукраине, #мивистоїм, #screemfromukraine, а також усього дві літери - UA.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У коментарях шанувальники гумориста відзначили, що лаконічне послання досягло їхніх сердець:

«Це не вірш, це стан душі, це думки і бажання... Все буде Добре, ненько Україно. Треба трохи потерпіти», - пише користувач з ніком timale72018.

«Дуже правильний "вірш", особливо зараз, для всіх нас», - зазначає svetlanabukhanets.

«Це не вірш, це біль душі..» - залишив коментар xoxlushka.

Нагадаємо, що Юра Великий з "Квартал 95" висміяв фаната путіна Олега Царьова з гумманітаркою під Києвом.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що Євген Кошовий з "Квартал 95" показав, у що окупанти перетворили життя українців.