Гуморист "Студії Квартал 95", актор, сценарист Юрій Великий показав пародію на колишнього народного депутата України, а нині – зрадника і перебіжчика Олега Царьова. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Instagram, де за його життям і творчістю стежать 33 тисячі шанувальників.

"Як п'яндалига Царьов у Бородянці гуманітарку роздавав. Сміємося-значить, не здаємося. #Украинапобедит #СлаваУкраина #ГероямСлава #ЮрийВеликий #Квартал95», - підписав ролик гуморист.

"Добрий день всім телеглядачам Першого каналу! Ми знаходимося на Україні, в місті Бородянка, куди сьогодні спікер парламенту Новоросії Олег Царьов доставив гуманітарну допомогу. Олег, Скажіть, як вам вдалося організувати цю важливу місію?", - каже закадровий голос.

"Шо?", - запитує актор, що зображає Царьова.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

«Гуманітарка. Ви ж гуманітарку привезли?", - запитує ведучий.

"Ні, я не гуманітарій, я технар. Два класи ПТУ у мене", - говорить "Царьов".

"Запитаю по-іншому. Як вам вдалося опинитися тут в такий небезпечний час? Час?", - знову запитує ведучий.

Олег Царьов
Олег Царьов

"Без 15 хвилин 6... я сидів удома, займався звичайною справою - бухав. Потім прийшли троє, запитали - Ви Олег Царьов? Поїхали з нами на Україну ... вони порадилися і дали мені ... дали з ліктя по хлібалу...", - відповів актор.

Далі діалог розвивається в такому ж ключі.

Нагадаємо, що Дмитро Нагієв оригінально закликав російських військових повернутися додому.

Читайте також, що Потап і Настя написали найсильнішу пісню про війну в Україні і довели країну до сліз.

Крім того, еропагандисти притягли під Київ бомжа Царьова: лякає тільки видом. Зрадник і зрадник бігає під столицею і роздає інтерв'ю.