Колишній гравець української збірної з футболу Жуніор Мораес повернувся на батьківщину до Бразилії і змінив «Шахтар» на «Корінтіанс».

Про це форвард написав на своїй сторінці в Facebook.

«15 років по тому я повернувся до Бразилії, дуже задоволений цим новим кар'єрним викликом. Пішли, Фіеле! Дозвольте мені відплатити за любов і повагу фанатів великою самовіддачею. Ось він "Корінтіанс"», - зазначає футболист.

Інформацію про те, що Жуніор Мораес змінив команду, підтвердили на офіційному сайті бразильського клубу. Контракт нападника розрахований до кінця 2023 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Я дуже щасливий і готовий носити цю футболку. Сподіваюся максимально допомогти команді в досягненні результатів»,-цитує слова Мораеса пресслужба «Корінтіанс».

На сайті «Шахтар» повідомили, що Жуніор Мораес зворушливо попрощався зі своєю, вже колишньою, командою. Бразилець заявив, що за роки роботи з клубом він дізнався все найкраще, чого тільки може бажати спортсмен.

Форвард зазначив, що йому важко прощатися з «Шахтарем», але разом з тим він подякував українському клубу за співпрацю.

«Я дуже вдячний за всі ті моменти радості, що відчув у цій футболці. Усі гарні спогади та досягнення залишаться в пам'яті. Нехай майбутнє клубу буде ще більш приголомшливим, я, як і раніше, назавжди з командою», - стверджує Жуніор Мораес.

Крім того, футболіст заявив, що буде продовжувати підтримувати Україну і її жителів, які зараз борються за свою свободу.

«Українці показали всьому світові, що є великою нацією, яка ніколи не втомиться відстоювати свою незалежність! Увесь світ захоплюється Україною, і я вірю, що перемога є близькою й що невдовзі настане мир!» - сподівається футболіст.

Варто відзначити, що Жуніор Мораес грав в українській Прем'єр-лізі з 2011. Свого часу він співпрацював з кількома українськими командами – «Металург», «Динамо» і «Шахтар». У березні 2019 року нападник отримав українське громадянство, після чого виступав за нашу збірну.

Нагадаємо, що футболіст збірної України Андрій Ярмоленко допоміг розвідникам Чернігова.

Читайте також, що Андрій Шевченко заявив, що прихистить маленьких українців.