Комікесса і акторка шоу «Жіночий квартал» Катерина Нікітіна, яка прославилася завдяки участі у «Лізі сміху» як член команди «Лукас», переживає війну разом із найближчими людьми. Незважаючи на страх та всі випробування, дівчина залишається вдома і не втрачає оптимізму.

На днях, Катерина опублікувала новий пост на своїй сторінці в Instagram і поділилася сподіваннями і планами на майбутнє.

Свою публікацію Нікітіна розпочала рядками з легендарної пісні українського рок-гурту «Океан Ельзи» - «Обійми»: «Коли настане день, закінчиться війна…»

А що ж буде далі? Артистка впевнена, що після завершення війни усі українці влаштують святкування:

«Ми всі будемо так яскраво святкувати.. ми будемо так багато посміхатись, так багато обійматись… І це буде зовсім скоро. Вірю в Україну! Вірю в ЗСУ» - пише артистка «Жіночого кварталу».

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Публікацію Катя Нікітіна доповнила зворушливим фото. На знімку дівчина позує поруч з найближчими людьми. Усі п’ятеро в домашньому одязі, без зачісок чи макіяжу лежать у купі подушок, ймовірно, на підлозі. На обличчях можна помітити втому. Незважаючи на це, і Катя, і її близькі знаходять сили посміхатися і вірити в найкращий результат.

Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна впевнена у швидкій перемозі ЗСУ.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Тіна Кароль кілька років тому викликала фурор на стадіоні, а зараз його зруйнували окупанти.