Відома українська співачка Тіна Кароль виконала гімн України перед футболістами. Сталося це ще кілька років тому, до початку всіх подій за типом коронавірусу і війни. За часів, коли все було спокійно.

Згадали про цю подію на офіційному фан-акаунті артисти Тіни Кароль у соціальній мережі Instagram.

Це було перед поєдинком 18-го туру чемпіонату країни з футболу в Прем'єр - лізі "Десна" - "Динамо", який відбувся в Чернігові на стадіоні ім. Гагаріна.

На жаль, кілька днів тому його розбомбили окупанти, і від нього не залишилося нічого. Доведеться потім все відновлювати.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Виконання викликало фурор, адже Тіна Кароль не просто заспівала гімн, але використовувала і гімн, тим самим перетворивши пісню в хіт.

Сталося це ще в 2019. До слова, в той самий рік, коли Тіна Кароль виступила в самому центрі столиці, виконавши також Гімн на День незалежності.

Минуло практично три роки, і життя кардинально змінилося. Спочатку в наше життя прийшов коронавірус, який поставив заборону практично на всі публічні і масові заходи, а тепер, практично 3 тижні тому прийшла війна.

Тіна Кароль виїхала з країни, щоб убезпечити себе, і в Польщі вона також виконала гімн України, , але, посил був вже зовсім інший. Вона намагалася донести правду до всього світу, що роблять війська Росії в Україні.

Нагадаємо, що "Однокурсник" Павла Дурова створив аналог Instagram для росіян: жалюгідна спроба

Раніше повідомлялося, що утро в Києві почалося з обстрілів: снаряд влучив у 12 – поверхівку-будинок у вогні

Також, чєрніговські піротехніки показали, хто виїжджає з ними на найнебезпечніші завдання