Популярний український артист, лідер гурту "Океан Ельзи", талановитий Святослав Вакарчук показав несамовиті кадри в соціальній мережі, на яких видно постраждалих українських дітей від бомб рф.

Відповідний пост розмістили на сторінці «ЖВЛ» в Instagram.

"Святослав Вакарчук @sviatoslav.vakarchuk відвідав лікарню у Запоріжжі, де рятують поранених дітей з Маріуполя. Вони знаходились в евакуаційній колоні, яку вчора обстріляли окупанти. Музикант зізнався, що це найстрашніше відео, яке йому коли небудь доводилося знімати, і додав: "Дехто з цих діток вже втратив руки або ноги, дехто в принципі перебуває на межі життя або смерті. Це страшні речі. Але я вважаю їх треба показувати і, в першу чергу, показувати росіянам, щоб вони бачили що їхня влада, а опосередковано й вони, своїм мовчанням роблять з нашою країною"", - підписаний пост в соціальній мережі.

Дивлячись на ці кадри, неможливо утримати емоцій, сліз і злості. Російські окупанти продовжують скидати бомби на житлові будинки, забираючи життя у жінок, дітей і пенсіонерів. Українці не змогли втриматися і вирушили писати свої відгуки під трагічними кадрами.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

"Орки тварі, фашисти, виродки.Всі відповідатимуть за наших дітей.Слава Героям Слава Україна", "Господи Ісусе Урятуй Україну!!!", "Господи, допоможи нам!!!", "Бідні дітки! Україна не пробачить росіянам за цей кошмар", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Святослава Вакарчука в Instagram
Коментарі на пост Святослава Вакарчука в Instagram

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук звернувся до українців, які працюють в інформаційній сфері.