Відомий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук підтримав українців, які боронять державу на інформаційному фронті.

Знаменитий співак записав відеозвернення та поділився ним у мережі.
З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України кожен громадянин намагається зробити все, аби наблизити нашу країну до перемоги. Багато чоловіків взяли до рук зброю та пішли на фронт захищати країну, інші почали активно займатися волонтерством, а деякі боронять країну на інформаційному фронті.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Святослав Вакарчук вирішив звернутися до українських інтернет-військ, адже окрім збройної агресії ворог активно займається пропагандою. Саме тому робота в інформаційному полі зараз важлива як ніколи, адже вона також наближає Україну до перемоги над російськими окупантами.

"Інтернет військо, ви круті! Ви допомагаєте нашій армії боронися з ворогом. Ми всі підтримуємо вас, продовжуйте наступати і завдавати в мережах втрати нашому ворогу. Ми всі з вами. Слава Україні", - зазначив Святослав Вакарчук.

Варто нагадати, що рано вранці 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього президент Володимир Зеленський підписав указ про впровадження воєнного стану в Україні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще